Tiveta
Mūsų klientė- tai lyderiaujanti Nekilnojamojo Turto agentūra Palangoje, turinti nuolatinių klientų bei plečianti savo veiklą kasdien naujų klientų paieškose.

Tiveta, UAB

NT Agentas

Skelbimas galioja iki:2016-11-27
Įmonės veiklos sritis:Prekyba
Darbo pobūdis:Mūsų įmonės klientė, kompanija lyderiaujanti NT sferoje Palangoje, prie savo kolektyvo kviečia prisijungti naują komandos narį: NT Agentą, kuris turėtų gerus bendravimo, pardavimų, organizacinius bei derybinius įgūdžius bei būtų orientuotas į rezultatą. Su perspektyva kilti karjeroje.
Nuolatinių profesionalių ryšių palaikymas su esamais klientais, naujų klientų bei NT objektų aktyvios paieškos, derybos padedant klientams sudaryti sandorį, klientų atstovavimas perkant, parduodant, nuomojant NT. 
Reikalavimai darbuotojui:Geri bendravimo, organizaciniai, pardavimo, derybų įgūdžiai; orientacija į rezultatą, kompiuterinis raštingumas, vairuotojo pažymėjimas, nuosavas automobilis.
Privalumai:Užsienio kalbų mokėjimas: anglų, rusų.
Darbo NT sferoje patirtis.
Įmonė siūlo:Nuo darbo rezultatų priklausantį atlygį.
Dinamišką karjeros perspektyvą NT kompanijoje.
Motyvuojančias darbo sąlygas.
Kontaktinis telefonas: +37068462254
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Tiveta http://www.tiveta.no

Tiveta, UAB

Esame personalo atrankos bei laikinojo įdarbinimo (darbuotojų nuomos) įmonė. Vykdome personalo paiešką ir atranką įvairių verslo sričių įmonėms Lietuvoje bei užsakovams iš užsienio atrenkame kvalifikuotus ir nekvalifikuotus darbuotojus, kurie gauna tiesioginį darbo kontraktą su užsakovu.
Mūsų teikiamų paslaugų branduolys- žmogiškieji ištekliai. Vykdydami ir plėtodami savo veiklą, vadovaujamės profesionalumo, konfidencialumo, žmogiškumo, sąžiningumo principais ir tai mums leidžia įsigilinti į Ieškančiojo darbo lūkesčius bei Ieškančiojo darbuotojo poreikius.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2016-11-27 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...