Tiveta
Mūsų klientė- tai lyderiaujanti Nekilnojamojo Turto agentūra Palangoje, turinti nuolatinių klientų bei plečianti savo veiklą kasdien naujų klientų paieškose.

Tiveta, ЗАО

NT Agentas

Объявление действительно до:2016-11-27
Сфера деятельности предприятия:Торговля
Характер работы:Mūsų įmonės klientė, kompanija lyderiaujanti NT sferoje Palangoje, prie savo kolektyvo kviečia prisijungti naują komandos narį: NT Agentą, kuris turėtų gerus bendravimo, pardavimų, organizacinius bei derybinius įgūdžius bei būtų orientuotas į rezultatą. Su perspektyva kilti karjeroje.
Nuolatinių profesionalių ryšių palaikymas su esamais klientais, naujų klientų bei NT objektų aktyvios paieškos, derybos padedant klientams sudaryti sandorį, klientų atstovavimas perkant, parduodant, nuomojant NT. 
Требования к работнику:Geri bendravimo, organizaciniai, pardavimo, derybų įgūdžiai; orientacija į rezultatą, kompiuterinis raštingumas, vairuotojo pažymėjimas, nuosavas automobilis.
Преимущества:Užsienio kalbų mokėjimas: anglų, rusų.
Darbo NT sferoje patirtis.
Предприятие предлагает:Nuo darbo rezultatų priklausantį atlygį.
Dinamišką karjeros perspektyvą NT kompanijoje.
Motyvuojančias darbo sąlygas.
Контактный телефон: +37068462254
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Tiveta http://www.tiveta.no

Tiveta, ЗАО

Esame personalo atrankos bei laikinojo įdarbinimo (darbuotojų nuomos) įmonė. Vykdome personalo paiešką ir atranką įvairių verslo sričių įmonėms Lietuvoje bei užsakovams iš užsienio atrenkame kvalifikuotus ir nekvalifikuotus darbuotojus, kurie gauna tiesioginį darbo kontraktą su užsakovu.
Mūsų teikiamų paslaugų branduolys- žmogiškieji ištekliai. Vykdydami ir plėtodami savo veiklą, vadovaujamės profesionalumo, konfidencialumo, žmogiškumo, sąžiningumo principais ir tai mums leidžia įsigilinti į Ieškančiojo darbo lūkesčius bei Ieškančiojo darbuotojo poreikius.
Больше объявлений о работе >>
Время действия этого объявления о работе закончилось 2016-11-27 Больше объявлений о работе >
При возникновении вопросов пишите нам.
Мы будем очень благодарны, если вы сообщите нам о любых замеченных на сайте
ошибках или недостающих функциях.
Обращаюсь по поводу:
Ваше имя:
Адрес электронной почты:
Телефон(не обязательно):
Вопросы, пожелания:
Пожалуйста, ждите...