Klaipėdos pienas

Klaipėdos pienas, AB

PADAVĖJAS-PARDAVĖJAS (-A)

Skelbimas galioja iki:2015-04-27
Įmonės veiklos sritis:Prekyba
Darbo pobūdis:Darbas Palangoje, vaikų žaidimų aikštelėje-lauko terasoje. Darbas su kasos aparatu, karštų ir šaltų gėrimų ruošimas, prekyba ledais ir kitais produktais , malonus svečių aptarnavimas.
Reikalavimai darbuotojui:Organizuotumas, iniciatyvumas, atsakingumas, sąžiningumas, komunikabilumas, linksmumas, lankstumas, mokėjimas bendrauti su žmonėmis.
Privalumai:Visas socialines garantijas;
Karjeros galimybes;
Konkurencingą atlyginimą.

Apgyvendinimą
Kontaktinis telefonas: 8-614-40645
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Klaipėdos pienas

Klaipėdos pienas, AB

AB “Klaipėdos pienas“ – ilgametes darbo tradicijas turinti įmonė. Nuo 1950 metų jos gausiame pieno produktų asortimente svarbią vietą užėmė valgomieji ledai. Nuo 1997 metų įmonė vykdo kryptingą specializaciją valgomųjų ledų gamyboje. Baltoji varnelė - gardžių ledų sinonimas. Tai - visiems puikiai pažįstamas prekės vardas, aprėpiantis platų, AB „Žemaitijos pienas“ įmonių grupei priklausančios, akcinės bendrovės „Klaipėdos pienas“ gaminamų ledų asortimentą. Šie ledai pasižymi nepakartojamu skoniu, o ledų receptų įvairovė leidžia pasirinkti savo mėgstamiausią - uogų, vanilės, šokolado ar kitą skonį. Bendrovės prekinis ženklas „Baltoji varnelė“ yra žinomas ne tik Lietuvos vartotojams. Šiuos ledus taip pat pamėgo Vokietijos, Suomijos, Švedijos, UAE, Lenkijos, Latvijos, Estijosgyventojai, jų ragavę yra ir amerikiečiai, airiai.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2015-04-27 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...