Noriu darbo
Mūsų klientei - daugiau nei 20 metų sėkmingai dirbančiai kompanijai, savo srities lyderei, užsiimančiai garsiausių gamintojų statybinių ir apdailos medžiagų didmenine prekyba Lietuvoje, teikiančiai projektavimo bei montavimo paslaugas, šiuo metu darbui Klaipėdoje reikalingas pardavimo projektų vadovas.

Noriu darbo, UAB

Pardavimo projektų vadovas (-ė) (statybinės medžiagos)

Skelbimas galioja iki:2015-12-24
Įmonės veiklos sritis:Statyba, NT
Darbo pobūdis:Bendravimas ir bendradarbiavimas su statybos bendrovėmis bei renovacijos ir apdailos darbus vykdančiomis kompanijomis, statybinių medžiagų mažmeninės prekybos įmonėmis; garsiausių statybinių medžiagų gamintojų produkcijos tiesioginis pardavimas, darbas su esamais ir naujais klientais; ilgalaikių santykių vystymas, klientų vizitavimas, aktyvūs pardavimai, projektų, pasiūlymų ir sutarčių rengimas, derybų vedimas ir kt.
Reikalavimai darbuotojui:•aukštasis išsilavinimas; •panašaus darbo patirtis (pageidautina dirbant su statybų sektoriumi, statybinių/apdailos medžiagų pardavimais ar kt. techniniu produktu); •B2B darbo patirtis; •anglų kalbos mokėjimas; •darbo kompiuteriu įgūdžiai; •aktyvumas, puikūs bendravimo įgūdžiai, tikslo siekimas, orientacija į rezultatą, energingumas.
Įmonė siūlo:Atsakingą darbą, profesinio bei asmeninio tobulėjimo galimybes, karjeros galimybę lyderiaujančioje kompanijoje, geras darbo ir konkurencingas atlygio sąlygas.
Kontaktinis telefonas: 837323714
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Noriu darbo http://personalogrupe.lt

Noriu darbo, UAB

"noriu personalo sprendimų grupė" (www.personalogrupe.lt) - daugiau nei 20 metų sėkmingai dirbanti konsultacijų bendrovė, teikianti personalo atrankos, mokymo, vertinimo paslaugas.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2015-12-24 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...