Vertimų Karaliai

Vertimų Karaliai, MB

Pardavimo vadybininkas

Atlyginimas atskaičius mokesčius550―1500 €
Skelbimas galioja iki:2016-12-18
Įmonės veiklos sritis:Paslaugos
Darbo pobūdis:- Aktyvūs pardavimai;
- Naujų klientų paieška;

Reikalavimai darbuotojui:- Patirtis pardavimuose;
- Iniciatyvumas, atsakingumas, komunikabilumas;

Privalumai:- Patirtis parduodant vertimo paslaugas;
- Anglų kalbos žinios.
Įmonė siūlo:- Konkurencingą, motyvuojantį, nuo darbo rezultatų priklausantį atlygį;
- Karjeros galimybes;
- Darbą nuotoliniu būdu ir laisvu grafiku
Kontaktinis telefonas: 868991864
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Vertimų Karaliai http://vertimukaraliai.lt

Vertimų Karaliai, MB

Vertimų biuras „Vertimų karaliai“ – tai jaunų, entuziastingų profesionalų komanda, atliekanti vertimus tiek žodžiu, tiek raštu. Mūsų komandą sudaro kvalifikuoti, patyrę ir nepriekaištingai savo darbą atliekantys vertėjai, pasirengę įvykdyti įvairaus sudėtingumo užduotis. Į savo darbą žvelgiame atidžiai, rūpestingai ir kokybiškai, laikydamiesi terminų ir konfidencialumo reikalavimų.

„Vertimų karaliai“ atlieka visų rūšių vertimus. Raštu atliekame finansinių, teisinių, medicininių, rinkodaros, interneto svetainių tekstų bei kitų dokumentų vertimus. Taip pat specializuojamės nuosekliojo ir sinchroninio vertimų srityse. Kadangi vertimo veikla apima daugybę rūšių, savaime suprantama, kad negali būti vertėjo, išmanančio visas sritis, todėl kiekvienas mūsų komandos vertėjas specializuojasi tam tikroje srityje ir turi ne tik užsienio kalbos išsilavinimą, bet ir antrąjį išsilavinimą, reikalingą dirbti atitinkamoje vertimų srityje, pavyzdžiui, teisinį, ekonominį, medicininį ir pan. Vertėjai, kurie neturi papildomo tam tikros mokslo srities išsilavinimo, turi sukaupę nemažą darbo patirtį toje srityje, pavyzdžiui, teisinio, ekonominio darbo ir kt.

Šiame vertimų biure taip pat dirba profesionalūs teksto redaktoriai. Paprastai vertimo veikla nėra įmanoma be redaktoriaus, kadangi vertėjui pabaigus versti, tekstas perduodamas redaktoriui tam, kad jis patikrintų, ar išverstas tekstas atitinka kalbos stiliaus ir gramatikos reikalavimus, ir, jeigu yra būtinybė, pataiso tekstą. Tiesa, dar geriau, kai tekstas pateikiamas užsienio kalbos redaktoriui dar prieš vertimą, kadangi taisyklingas originalus tekstas padeda vertėjui kokybiškiau atlikti savo darbą.

„Vertimų karaliai“ yra vienas iš nedaugelio vertimų biurų, siūlančių savo paslaugas kiekvieną dieną, visą parą. Todėl esame tie, į kuriuos visada galite kreiptis, prireikus skubaus vertimo. Gavę užsakovo užklausą, atsakome per 15 minučių. Apskritai, protingi vertimų darbų atlikimo terminai ir vertimų kokybė yra mūsų prioritetai. Siekdami dar geresnių rezultatų, nuolat bendradarbiaujame su klientais, stengiamės kuo tiksliau išsiaiškinti jų poreikius ir juos realizuoti.

„Vertimų karaliai“ taupo savo klientų laiką, todėl čia taip pat teikiamos išverstų dokumentų patvirtinimo paslaugos tiek vertimų biuro antspaudu, tiek notaro. Taip pat teikiame ir dokumentų pristatymų paslaugas. Vilniaus ir Klaipėdos miestuose šia paslauga galima naudotis nemokamai, jeigu užsakymo suma siekia daugiau nei 60 Eur.

Taip pat „Vertimų karaliai” yra dėmesingi savo klientams, todėl neretai suteikia jiems progą pasinaudoti patraukliais pasiūlymais.
Mums svarbus kiekvienas klientas – visada žengiame papildomą žingsnį, siekdami suprasti mūsų klientų poreikius, todėl garantuojame profesionalumą, aukštą kokybę ir patrauklias nuolaidas nuolatiniams klientams.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2016-12-18 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...