Baltic Transline

Baltic Transline, UAB

Vairuotojas ekspeditorius

Skelbimas galioja iki:2014-12-11
Įmonės veiklos sritis:Logistika
Darbo pobūdis:Ilgametę patirtį turinti transporto kompanija plečia savo autoparką ir ieško profesionalių vairuotojų – ekspeditorių darbui po Europą su šaldytuvu/tentu (kadencijos 4-6 savaitės). Keičiamės Europoje, važiuojame po vieną.

Reikalavimai darbuotojui:CE kategorija, E95 kodas, patirtis ne mažiau 0.5 metų su šaldytuvu/tentu, atsakingumas, atidumas, pareigingumas, noras dirbti ir užsidirbti.
Įmonė siūlo:Laiku ir stabiliai mokamą atlyginimą, naują bei tvarkingą techniką (nauji vilkikai MAN ir VOLVO), visas socialines garantijas, lankstų darbo grafiką, profesionalią vadybą bei servisą.
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Baltic Transline http://www.baltictransline.lt

Baltic Transline, UAB


UAB "Baltic Transline"
UAB „Baltic transline“ - tarptautinių krovinių gabenimo ir ekspedijavimo kompanija, priklausanti „BTL group“ įmonių grupei. Per daugiau nei 17 veiklos metų, įmonė sulaukė pripažinimo ir tapo ne tik viena sėkmingiausiai dirbančių, bet ir sparčiausiai besivystančių bendrovių Lietuvoje. Įmonių grupėje dirba daugiau nei 700 savo srities specialistų. Siūlome modernias darbo vietas mūsų biuruose Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2014-12-11 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...