randu.lt
Bendrovė dirba ilgiau nei 25 metus automobilių detalių, jų priežiūros priemonių ir aksesuarų prekybos srityje. Mes stengiamės dirbti taip, kad pirkėjams būtų LENGVA rūpintis automobiliu. Mes siekiame: PATENKINTI rinką šiandien ir rytoj; DIRBTI ir UŽSIDIRBTI šiandien ir rytoj; KURTI VERTĘ darbuotojams ir klientams.

UAB "Autoaibė"

Autošaltkalvis | Klaipėda

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 700 €
Skelbimas galioja iki:2019-11-01
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Darbo pobūdis: - Automobilių techninis aptarnavimas; - Automobilių gedimų nustatymas; - Automobilių remonto (važiuoklės, pakabos, stabdžių sistemos ir variklio) darbai.

Mes siūlome

Mes siūlome: - Darbą šiuolaikiškoje, ilgametę patirtį turinčioje įmonėje; - Laiku mokamą nuo darbo rezultatų ir kokybės priklausantį atlyginimą; - Galimybę tobulėti ir kelti kvalifikaciją; - Nuolaidas įsigyjant įmonės produkciją.

Reikalavimai

- Patirtis automobilių remonto srityje; - Žinios apie automobilių detales ir jų veikimo principus; - Automobilio sandaros išmanymas; - Gebėjimas nustatyti gedimus bei juos pašalinti; - Orientacija į rezultatą; - Kruopštumas, atsakingumas ir sąžiningumas; - Stipri motyvacija darbui, noras dirbti ir užsidirbti; - Noras tobulėti ir kelti kvalifikaciją; - Gebėjimas dirbti savarankiškai; - Vairuotojo (B kategorijos) pažymėjimas ir daugiau nei 2 metų lengvojo automobilio vairavimo stažas.

Darbo laikas

Darbo dienomis

Atlygis

Nuo 700 EUR į rankas . Atlyginimas priklausantis nuo darbo rezultatų.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-11-01 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...