randu.lt
Bendrovė dirba ilgiau nei 25 metus automobilių detalių, jų priežiūros priemonių ir aksesuarų prekybos srityje. Mes stengiamės dirbti taip, kad pirkėjams būtų LENGVA rūpintis automobiliu. Mes siekiame: PATENKINTI rinką šiandien ir rytoj; DIRBTI ir UŽSIDIRBTI šiandien ir rytoj; KURTI VERTĘ darbuotojams ir klientams.

UAB "Autoaibė"

Buhalteris (-ė) | Klaipėda

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 800 €
Skelbimas galioja iki:2019-11-01
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

- Įmonės buhalterinės apskaitos tvarkymas nuo pirminių apskaitos dokumentų iki finansinių ataskaitų rengimo; - Atsiskaitymų su tiekėjais ir pirkėjais priežiūra ir kontrolė; - Gautų pirkimo dokumentų sutikrinimas ir sukėlimas į programą; - Pirkėjų skolų administravimas; - Debitorinių ir kreditorinių skolų ir likučių derinimas; - Įeinančių mokėjimų dengimas ir išeinančių mokėjimų ruošimas; - Ilgalaikio ir trumpalaikio turto apskaita; - Kuro ataskaitų sutikrinimas (kelionės lapai, suvestinės mokesčiams parengimas ir pan.); - Vidinių ataskaitų ruošimas; - Banko operacijų apskaita ir priežiūra; - Sąskaitų už paslaugas išrašymas (nuoma, komunaliniai ir pan.); - Kitų vyriausiojo finansininko pavestų užduočių atlikimas.

Mes siūlome

Mes siūlome: - Įdomų ir aktyvų darbą šiuolaikiškoje, ilgametę patirtį turinčioje įmonėje; - Galimybę tobulėti ir kelti kvalifikaciją.

Reikalavimai

- Aukštasis arba aukštesnysis išsilavinimas buhalterinės apskaitos, finansų, ekonomikos srityse; - Kruopštumas, atsakingumas, sąžiningumas; - Buhalterio darbo patirtis nuo 3 metų; - Geras apskaitos, mokesčių išmanymas; - Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai MS Office programomis; - Darbo patirtis su „Navision“ apskaitos sistema bei kitomis buhalterinėmis programomis; - Iniciatyvumas ir noras tobulėti kartu su įmone; - Analitinis mąstymas; - Puikūs bendravimo įgūdžiai, gebėjimas dirbti su komanda ir individualiai.

Darbo laikas

Darbo dienomis nuo 8 iki 17 val.

Atlygis

Nuo 800 EUR į rankas

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-11-01 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...