OROS Group

OROS Group, UAB

Darbuotojų samdymo ir mokymo vadybininkas

Atlyginimas atskaičius mokesčius300―1500 €
Skelbimas galioja iki:2019-09-19
Darbo pobūdis:Naujo darbuotojo pareiga bus rasti, atrinkti, samdyti ir apmokyti naujus pardavimų, marketingo ir ekspedicijos skyrių darbuotojus.

Darbas įdomus ir intensyvus - nuolatos teks bendrauti su daug įvairių žmonių iš įvairių šalių ir įvairių tautybių. Reikės sugebėti atrinkti potencialiai pačius produktyviausius asmenis ir atmesti netinkamus. Pasirūpinti tinkamų žmonių įsiliejimu į įmonės veiklą.
Reikalavimai darbuotojui:Ieškome tik labai pareigingo ir stipraus charakterio žmogaus. Darbo pobūdis reikalauja visuomet valdyti situaciją dirbant su labai įvairiais žmonėmis. Būtina gerai mokėti anglų kalbą žodžiu ir raštu. Būtini geri įgūdžiai naudojantis informacinėmis technologijom - nes visas darbas atliekamas tik jų pagalba.
Laukiame veiklaus ir "aš viską padarysiu" tipo žmogaus, kuris apmokytas, gali savarankiškai pilnai užsiimti darbuotojų samdymo veikla ir imtis visiškos atsakomybės už šią sritį.
Privalumai:Patirtis darbuotojų samdyme didelis privalumas.
Įmonė siūlo:Siūlome galimybę uždirbti labai gerą ir nuolatos augantį atlyginimą. Laukiame tik tokių kandidatų, kurie tikisi labai gero atlyginimo už pasiektus rezultatus, o ne už pastangas ar buvimą darbe. Už kiekvieną surastą produktyvų darbuotoją mokame gerus priedus.
Dirbti galėsite iš jums patogios vietos - darbo vieta nuotolinė.
Kontaktinis telefonas: +370 67303954
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
OROS Group

OROS Group, UAB

Įmonė teikia pilnų ir dalinių krovinių pervežimo paslaugas visose Europos ir Skandinavijos šalyse, kelių ir geležinkelių transportu.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-09-19 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...