randu.lt
AB „Vakarų laivų gamykla“ įmonių grupė yra viena didžiausių inžinerinės pramonės įmonių Lietuvoje, kuri vienija 18 įvairios specializacijos įmonių. Dukterinė įmonė UAB "Vakarų krova" krauna ir sandėliuoja biriuosius (įvairius žemės ūkio produktus, trąšas, druską, kaoliną ir kt.), suverstinius (metalo laužą, skaldą, kalkakmenį, durpes ir kt.), skystuosius (biodyzeliną, melasą ir kt.) bei generalinius krovinius (apvalią medieną, įvairius pakuotus krovinius), taip pat stambiagabaričius ir sunkiasvorius įrengimus bei ratinę techniką. Bendrovėje veikia keturi specializuoti terminalai, skirti biriesiems ir skystiesiems produktams sandėliuoti ir krauti iš (į) laivų (-us).

AB Vakarų laivų gamykla

Kranų mechanikas

Atlyginimas atskaičius mokesčius950―1000 €
Skelbimas galioja iki:2020-08-02
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Portalinių, tiltinių, gembinių kranų priežiūra, aptarnavimas, remontas ir kiti darbai, susiję su mobilia ir stacionaria kėlimo įranga. Dokumentacijos vedimas, defektacijų sudarymas.

Mes siūlome

Galimybė tobulėti įmonėje Kolegų pagalba Draugiškas kolektyvas

Reikalavimai

Profesinis techninis išsilavinimas; Pageidautina ne mažesnė nei 1-erių metų darbo patirtis remontuojant kėlimo techniką; Žinoti kranų eksploatavimo ir jų remonto norminių teisės aktų reikalavimus; kranų sandaros, darbo režimo, techninių savybių ir remonto atlikimo technologijas; montavimo, demontavimo, reguliavimo ir derinimo darbų atlikimo eiliškumą; defektinių žiniaraščių, eksploatavimo instrukcijų, kranų pasų ir kitos techninės dokumentacijos įforminimo reikalavimus; techninės dokumentacijos ir apskaitos įforminimo tvarkos vedimo reikalavimus; Komunikabilumas, atsakingumas, iniciatyvumas, gebėjimas savarankiškai ir komandoje spręsti iškilusias problemas, rengti išvadas bei pasiūlymus; Rusų kalba;

Darbo laikas

I-IV 7 - 16 val., V 7 - 15 val.

Atlygis

950 - 1.000 EUR į rankas

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-08-02 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...