randu.lt
BARBOROJE DIRBTI GERA, NES BARBORA – entuziastinga, ambicinga, iššūkius drąsiai pasitinkanti didesnė nei 450 žmonių komanda. Tai vieta, kur gali išreikšti ir realizuoti savo idėjas, dirbti su įdomiu projektu, augti ir tobulėti tarp labai stiprių komandos narių. Tikime, kad bendradarbiaudami pasiekiame daugiau.

UAB "Barbora"

Kurjeris Klaipėdoje

Atlyginimas atskaičius mokesčius970―1600 €
Skelbimas galioja iki:2020-03-13
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Darbo pobūdis: - Užsakymų surinkimas ir paruošimas; - Užsakymų pasikrovimas į automobilį ir jų pristatymas numatytu maršrutu; - Ryšio palaikymas (daugiausia telefonu) su Klientų aptarnavimo centru ir kitais padaliniais siekiant informuoti apie pristatymo vykdymą; - Automobilio švaros palaikymas, kelionės lapų pildymas; - Dienos ataskaitų pateikimas tiesioginiam vadovui.

Mes siūlome

Mes siūlome: - Konkurencingą darbo užmokestį ir priedus, priklausančius nuo darbo rezultatų; - Partnerių teikiamas nuolaidas; - Darbo priemones, darbo aprangą; - Prisidėti prie sėkmingos organizacijos augimo.

Reikalavimai

- Turite B kategorijos vairuotojo pažymėjimą ir ne mažiau kaip 2 metų aktyvaus vairavimo patirtį; - Kelyje elgiatės atsakingai, saugiai, kultūringai; - Tausojate patikėtą techniką; - Esate atsakingas, mokate dirbti komandoje; - Pritariate BARBORA tikslui - Klientui suteikti kuo kokybiškesnę paslaugą; - Turite panašaus darbo patirties (laikysime tai privalumu).

Darbo laikas

Darbo dienomis po 8 valandas - Pilnas etatas, 0.5 etato

Atlygis

970 - 1.600 EUR prieš mokesčius , priklauso nuo darbo rezultatų.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-03-13 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...