randu.lt
ADVANTUS yra personalo paslaugų verslui įmonė. Advantus įmonių grupė veikia Baltijos šalyse: Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Grupės pavadinimas ADVANTUS yra kilęs iš anglų kalbos žodžio “Advantage” – pranašumas. Advantus logotipe rašome „Personnel Advantage“, nes čia dirbantys žmonės kuria pranašumą mūsų klientams ir užsakovams. Mūsų misija – būti tiltu, operatyviai sujungiančiu darbdavius ir dirbti norinčius žmones.

UAB Advantus

Produkcijos paruošimo darbai maisto pramonėje (savaitgaliai laisvi)

Skelbimas galioja iki:2020-03-24
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Klaipėdos LEZ įsikūrusi viena moderniausių Danijos kapitalo žuvies perdirbimo įmonių, kviečia prisijungti prie gamybos darbuotojų komandos! Darbas prie gamybinės linijos, pilnai apdorojant žuvies filė. Žuvies filetavimas (darbas prie filetavimo mašinų), rankinis žuvies filė išpjaustymas, produkcijos pakavimas ir šaldymas, kokybės užtikrinimas ir kiti pagalbiniai darbai. Darbo vietoje +17 laipsnių šilumos. Darbo vieta: Klaipėdos LEZ, bet veža nemokamas transportas į ir iš darbo vietos Kretingos, Gargždų ir Klaipėdos miestų.

Mes siūlome

Pastovų, stabilų darbą modernioje įmonėje. Patirtis nereikalinga - apmokymai darbo vietoje. Nemokamas transportas į ir iš darbo vietos Kretingos, Gargždų ir Klaipėdos miestų. Visos darbui reikalingos priemonės, nuolaidas įmonės gaminamiems produktams.

Reikalavimai

Galimybė dirbti nurodytu grafiku. Kruopštumas, spartumas, atsakingas požiūris į darbą ir darbo kokybę.

Darbo laikas

Darbas pastoviu pamaininiu darbo grafiku, 1 savaitę dirbama iš ryto 06:15-14:45val., kitą savaitę nuo 14:45-23:15 val., savaitgaliai laisvi.

Atlygis

Nuo 5,65 EUR prieš mokesčius Atlyginimas valandinis. Galimybė užsidirbti daugiau, dirbant papildomai. Atlyginimas mokamas du kartus per mėnesį.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-03-24 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...