randu.lt
Pagrindinė įmonės veikla yra pastolių montavimo bei izoliavimo - skardinimo darbai pramonės objektuose bei laivuose, tokiuose šalyse kaip Olandija, Belgija, Suomija, Vokietija bei Prancūzija. Spartus augimas skatina nuolat tobulinti procesus ir eiti koja kojon su naujausiomis technologijomis, o aukšti užsakovų reikalavimai įpareigoja siekti aukščiausios atliekamų darbų kokybės, todėl save laikome savo srities profesionalais. Mūsų veržli komanda nuolatos ieško inovatyvių, iššūkių nebijančių ir tobulėti siekiančių komandos narių. Prisijunk prie mūsų! Bendromis jėgomis, tikslo link! UAB "RNDV Industries"

RNDV Industries

PROJEKTŲ ADMINISTRATORIUS (-Ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 700 €
Skelbimas galioja iki:2021-03-10
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Darbo pobūdis Būsite atsakingas (a) už projektų administravimą; Planuosite ir valdysite darbuotojų dirbančių užsienyje rotacijas; Bendradarbiausite su skirtingų įmonės skyrių darbuotojais visais koordinuojamų projektų klausimais; Bendrausite su užsakovų paskirtais asmenimis; Užtikrinsite, kad visa su projektu susijusi dokumentacija būtų paruošta laiku ir atitiktų visus reikalavimus; Teiksite idėjas, kaip patobulinti projektų valdymo procesą.

Mes siūlome

Suteiksime galimybes dirbti su tarptautiniais projektais; Užtikrinsime dalykišką ir pozityvią atmosferą darbe, bendradarbiaujančius kolegas; Padėsime siekti karjeros, įgyti aukštesnę kvalifikaciją, tobulėti kaip specialistui.

Reikalavimai

Mes tikimės, kad Jūs: • Turite aukštąjį išsilavinimą; • Esate dirbęs (usi) projektų koordinavimo srityje; • Laisvai bendraujate anglų ir rusų kalbomis • Turite puikius planavimo, organizavimo, projektų valdymo įgūdžius; • Gebate operatyviai reaguoti ir spręsti problemas;

Darbo laikas

08:00-17:00

Atlygis

Nuo 700 EUR į rankas

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2021-03-10 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...