Verslo Aljansas
Inovatyvi ir dinamiška įmonė, teikianti paslaugas darbuotojų saugos ir sveikatos, darbo teisės, gaisrinės saugos, darbuotojų profesinio mokymo bei pastatų ir elektros inžinerijos srityse.

Verslo Aljansas, UAB

Projektų vadybininkas Klaipėdos regione

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 650 €
Skelbimas galioja iki:2020-01-08
Įmonės veiklos sritis:Paslaugos
Darbo pobūdis:Įmonės teikiamų paslaugų (įmonė teikia paslaugas darbuotojų saugos ir sveikatos, darbo teisės, gaisrinės saugos, statybos ir elektros inžinerijos srityse, vykdo tęstinius profesinius darbuotojų mokymus) pristatymas ir pardavimas, ryšių su esamais klientais palaikymas bei aktyvi naujų klientų paieška, derybų vedimas, sutarčių sudarymas, jų kontrolė. Pageidautina turėti aukštąjį arba jam prilygstantį išsilavinimą, būtini geri darbo kompiuteriu įgūdžiai, vairuotojo pažymėjimas.


Reikalavimai darbuotojui:Ne žemesnis nei aukštesnysis išsilavinimas, žinios darbuotojų saugos ir sveikatos bei gaisrinės saugos srityse, raštvedybos išmanymas, darbo su kompiuteriu įgūdžiai. B kategorijos vairuotojo pažymėjimas
Privalumai:Patirtis aktyvių pardavimų srityje, naujų klientų paieškoje, nuosavas automobilis
Įmonė siūlo:Socialines garantijas, pilną darbo dieną, žinias, galimybę tobulėti, atlyginimą, priklausantį nuo savo darbo rezultatų.
Nuo š.m. liepos 1 d. įmonė pakeitusi savo veiklos vietos adresą į Šilutės pl. 2, Klaipėda
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Verslo Aljansas http://www.versloaljansas.lt

Verslo Aljansas, UAB

UAB „Verslo Aljansas“ – viena iš rinkos lyderių, teikianti paslaugas darbuotojų saugos ir sveikatos, gaisrinės, civilinės saugos, statybos ir elektros inžinerijos srityse, atliekanti profesinės rizikos vertinimą darbo vietose, vykdanti tęstinius profesinius darbuotojų mokymus bei sertifikuojanti šilumos ir elektros sektoriaus darbuotojus, diegianti vadybos sistemas. Mūsų misija - būti patikimu ir atsakingu partneriu, kuris rūpinasi savo klientų poreikiais bei aukšta atliekamų paslaugų kokybe.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-01-08 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...