randu.lt
UAB “Lemona” – viena didžiausių prekybos elektronikos dalimis ir komponentais įmonių Baltijos šalyse, turinti daugiau nei 25 m. veiklos patirtį. Įmonė nuolat auga, stabili finansiškai, atstovauja gerai žinomus prekinius ženklus, nuolat plečia techninių produktų gamą. Savo parduotuves turi ne tik didžiausiuose Lietuvos miestuose, bet ir Rygoje bei Taline. Klientai ir tiekėjai žino įmonę kaip patikimą ir greitai reaguojantį partnerį.

UAB "Lemona"

SANDĖLININKAS (-Ė) - PARDAVĖJAS (-A)

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 893 €
Skelbimas galioja iki:2020-06-06
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

- prekių priėmimas; - prekių registravimas, rūšiavimas; - prekių sandėliavimas pagal nustatytas lokacijas; - parduotuvės sandėlio tvarkos, prekių saugojimo reikalavimų užtikrinimas; - prekių pardavimas ir klientų konsultavimas.

Mes siūlome

- galimybę tapti sėkmingos tarptautinės kompanijos dalimi; - dinamišką, plataus profilio darbą su galimybe tobulėti elektronkos ir elektronikos komponentų srityje; - galimybę gauti motyvuojančius priedus ir siekti profesiniu tikslų su įmonės paskatinimu; - galimybę kurti savo karjeros kelią; - įmonės renginiai, dovanos ir draugiškas kolektyvas.

Reikalavimai

- žinios elektronikos ir elektronikos komponentų srityje; - darbo sandėlyje patirtis; - techninės anglų kalbos pagrindai; - kompiuterinis raštingumas. Asmeninės savybės: - atsakingas požiūris į darbą; - energingumas ir motyvacija; - gebėjimas dirbti komandoje; - gebėjimas greitai įsisavinti žinias ir noras tobulėti.

Darbo laikas

Darbas iš anksto sutartu grafiku

Atlygis

Nuo 893 EUR prieš mokesčius Priklauso nuo Jūsų kompetencijos ir rezultatų

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-06-06 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...