UAB "Garant Safety"

UAB "Garant Safety"

SERVISO INŽINIERIUS (-Ė) UAB "GARANT SAFETY"

Atlyginimas atskaičius mokesčius800―1000 €
Skelbimas galioja iki:2021-02-28
Darbo pobūdis:• Laivų gelbėjimosi, priešgaisrinių ir personalinių apsaugos sistemų patikrų atlikimas ir išduodamų dokumentų forminimas laivuose;
• Darbas MSS (Mobilioje paslaugų stotyje) įvairiausiose Europos regionuose, bei viso pasaulio uostuose;
• 80% darbas komandiruotėse;
• Atliekamų serviso darbų prioretizavimas;
• Prekių pristatymas klientams;
• Lydinčių dokumentų administravimas.

Reikalavimai darbuotojui:· Techninis/inžinerinis išsilavinimas (privalumas) arba aukštasis išsilavinimas;
· Spec. gebėjimai automechanikos, autokėbulų, kranų aptarnavime/remonte, elektronikos, dyzelinių variklių remonto srityse (privalumas);
· Analitinis mąstymas, problemų sprendimo įgūdžiai, orientacija į tikslą, sugebėjimas dirbti savarankiškai ir komandoje;
· Mokėjimas operatyviai priimti sprendimus;
· Galimybė vykti į dažnas komandiruotes, apie 3/4 darbo laiko;
· Geros anglų, rusų kalbų žinios;
· Kompiuteriniai įgūdžiai;
· Vairuotojo pažymėjimas.

Įmonė siūlo:· Įdomų, dinamišką ir atsakingą darbą;
· Veržlų ir draugišką kolektyvą;
· Nuolatinį tobulėjimą;
· Dažnas komandiruotes;
· Konkurencingą atlyginimą, motyvacinius priedus už pasiektus rezultatus, darbui reikalingas priemones.


UAB „Garant Safety“ atlieka priešgaisrinės ir gelbėjimosi įrangos patikrą, remontą ir tiekimą. Per daugiau nei 30 veiklos metų bendrovės geografija išsiplėtė už Lietuvos ribų. Šiuo metu įmonės specialistai projektus įgyvendina ne tik Baltijos šalyse, bet ir kituose Europos regionuose, Afrikos ir Azijos uostuose. Bendrovė turi penkias aktyviai veikiančias mobiliąsias stotis (MSS). Mobiliosios „Garant Safety“ specialistų pajėgos atlieka kvalifikuotas patikras, remonto ir kitus darbus bet kuriame pasaulio uoste. Kompanija turi klasifikacinių bendrovių, gamintojų sertifikatus, suteikiančius teisę kvalifikuotai atlikti laivų priešgaisrinės įrangos, gelbėjimosi priemonių patikras, bandymus, remontus ir modernizavimo darbus. 2017 metais UAB „Garant Safety“ įgyvendino daugiau nei 1 200 projektų Europoje ir už jos ribų.

http://www.garant.eu/lt/sprendimai/priesgaisrine-ir-gelbejimosi-iranga/2








Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
UAB "Garant Safety" http://www.garant.eu

UAB "Garant Safety"

UAB „GARANT SAFETY“ istorijos pradžia - 1990 metai. Įmonė atlieka priešgaisrinės ir gelbėjimosi įrangos patikrą, remontą ir tiekimą. Per daugiau nei 30 veiklos metų bendrovės geografija išsiplėtė už Lietuvos ribų. Šiuo metu įmonės specialistai projektus įgyvendina ne tik Baltijos šalyse, bet ir kituose Europos regionuose, Afrikos ir Azijos uostuose.
Kompanija turi klasifikacinių bendrovių, gamintojų sertifikatus, suteikiančius teisę kvalifikuotai atlikti laivų priešgaisrinės įrangos, gelbėjimosi priemonių patikras, bandymus, remontus ir modernizavimo darbus. Per 30 metų buvo įsteigti biurai Rygoje, Kaliningrade, Las Palmas - maža įmonė išaugo į didelį tarptautinį šeimos verslą.
Šiuo metu sandėliai/paskirstymo centrai jau kiekviename pasaulio žemyne. Dirbdami jūrų pramonėje turime būti greiti, lankstūs ir turėti visišką pasitikėjimą ir pagarbą žmonėms. Mes gyvename šiomis vertybėmis tiek darbe su kolegomis ir partneriais, tiek namuose su savo šeimomis.
GARANT GROUP žino, kaip greitai gali pasikeisti pasaulis ir aplinkybės ir mes esame 100% pasiruošę prisitaikyti. Mus žavi nauji iššūkiai ir unikalūs sprendimai. Itin vertiname kiekvieną klientą ir komandos narį, nes žmonės - mūsų pagrindinė stiprybė.

www.garant.eu
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2021-02-28 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...