randu.lt
AB „Vakarų laivų gamykla“ įmonių grupė yra viena didžiausių inžinerinės pramonės įmonių Lietuvoje, kuri vienija 18 įvairios specializacijos įmonių. Įmonių grupės pagrindinės veiklos yra laivų statyba, laivų remontas ir modernizavimas, uosto krovos darbai bei sandėlių nuoma, metalo konstrukcijų gamyba, metalo apdirbimas ir cinkavimo paslaugos, techninio tiekimo bei transporto paslaugos.

AB Vakarų laivų gamykla

Technologas (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčius1000―1300 €
Skelbimas galioja iki:2019-10-10
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Nuo Jūsų priklausys, kaip sklandžiai ir efektyviai bus organizuota gamyba, kiek tiksliai ir laiku bus parengta technologinė dokumentacija (brėžiniai, schemos, kortos ir pan.), kaip greitai bus aptiktas ir ištaisytas technologinis brokas, kaip aiškiai Užsakovo reikalavimai bus perteikti gamybininkams.

Mes siūlome

Mes Jums siūlome: Su darbo rezultatais susietą darbo užmokestį; Karjeros galimybes; Papildomą skatinimą už iniciatyvumą ir inovatyvumą; Nelaimingų atsitikimų draudimą visą parą ir visame pasaulyje.

Reikalavimai

Tikimės, kad Jūs: Turite aukštąjį inžinerinės krypties išsilavinimą; Iš patirties žinote, už ką yra atsakingas technologas; Turite darbo metalo apdirbimo pramonėje patirties; Skaitote ir rengiate brėžinius (AutoCad, Inventor programomis); Susikalbate ir galite susirašinėti anglų kalba; Manote, jog esate kruopštus (-i), atidus (-i), reiklus (-i) sau ir kitiems.

Darbo laikas

I-IV 7:00 - 16:00, V 7:00 - 15:00

Atlygis

1.000 - 1.300 EUR į rankas

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-10-10 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...