randu.lt
Aukšto slėgio hidraulinių siurblių, hidraulinių motorų, hidraulinių cilindrų gamyba ir remontas. Gaminame aukšto slėgio hidraulines žarnas su identifikavimo kodais, projektuojame ir montuojame hidraulines sistemas, hidraulines stotis, tiekiame hidraulinių sistemų elementus. Atliekame sunkiosios technikos, pramoninių staklynų, laivų hidraulinių sistemų ir šiukšliavežių elekrinės sistemos diagnostiką ir remontą. Mobilaus serviso paslauga - atvykstame į objektus klientui iškvietus. Taip pat parduodame pneumatikos elementus, remontuojame ir gaminame naujus pneumocilindrus. Defektuojame ir šaliname hidraulinių automobilinių liftų gedimus. Parduodame naujus hidraulinius liftus, juos parenkame ir sumontuojame.

UAB "Visrupos servisas"

Vadybininkas

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 1000 €
Skelbimas galioja iki:2020-10-24
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Aktyvus hidraulikos detalių pardavimas; Naujų klientų paieška, darbas su esamais klientais; Klientų poreikių išsiaiškinimas, analizė; Komercinių pasiūlymų ruošimas, pardavimo sutarčių pasirašymas; Klientų atsiskaitymų kontrolė.

Mes siūlome

galimybė kelti kvalifikaciją, apmokymai įmonės renginiai draugiškas kolektyvas

Reikalavimai

Domėtis parduodama technika; linkęs bendrauti; atsakingumas, kruopštumas; noras tobulėti; noras padėti kolegoms. Privalumai: panašaus darbo patirtis ar nusimanymas apie automobilių, sunkiosios technikos detales; rusų ir anglų kalbos žinios. Aukštasis išsilavinimas (vadybos, inžinerinis profilis - privalumas).

Darbo laikas

8-17, laisvi savaitgaliai

Atlygis

Nuo 1.000 EUR prieš mokesčius priklauso nuo darbo rezultatų

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-10-24 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...