Slaptomanė

Slaptomanė, UAB

Vertėjas (-a) - Asmeninis asistentas (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 500 €
Skelbimas galioja iki:2019-11-30
Darbo pobūdis:Esame jauna, kūrybiška ir kylanti kompanija, specializuojamės grožio ir sveikatos srityje. Užsiimame sveikos gyvensenos propagavimu, "koučingu", motyvacija ir fitnesu. Mes ieškome puikiai kalbančio rusų kalba ir puikiai rašančio lietuvių kalba. Reikalingos vertėjo paslaugos raštu ir žodžiu iš rusų k. į lietuvių k. Bus reikalinga pagalba veiklos įkūrėjui organizuojant ir vedant įvairius seminarus, taip pat bus reikalingi vertimai iš įvairių leidinių į lietuvių k. ir talpinimas į socialinius tinklus kuriamų paslaugų viešinimui. Kitos įvairios užduotys. Darbo vieta Palangoje.
Reikalavimai darbuotojui:Puikus kompiuterinis raštingumas, komunikabilumas, kūrybiškumas, puikus rusų kalbos mokėjimas žodžiu ir gerai raštu, puiki lietuvių kalba žodžiu ir raštu. Pozityvus ir kūrybiškas požiūris. Sveikas gyvenimo būdas. Noras mokytis ir augti, kaip asmenybei.
Privalumai:Nepriekaištinga ir sportiška išvaizda, anglų kalbos mokėjimas, vairuotojo pažymėjimas ir automobilis, panaši darbinė praktika.
Įmonė siūlo:Didžiules tobulėjimo galimybes, profesionalius mokymus, darbą puikioje komandoje, lankstų darbo grafiką, stabilų atlyginimą su perspektyva didėti.
Kontaktinis telefonas: 863187455
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Slaptomanė http://www.slaptomane.lt

Slaptomanė, UAB

UAB "Slaptomanė" pagrindinė veikla yra mitybos planų kūrimas, sporto programų kūrimas, sveikos gyvensenos propagavimas, mokymai.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-11-30 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...