randu.lt
UAB „Vinkelis ir Ko“ – esame vieni stipriausių plastikinių langų ir durų gamintojų ne tik vakarų Lietuvoje, bet ir Pabaltijo regione. Didelė dalis mūsų pagaminamos produkcijos yra eksportuojama į kitas Europos šalis. Įmonė įkurta 1998 m. Prekybos salonus turime Klaipėdoje ir Telšiuose, taip pat ir gamybos padalinius šiuose miestuose.

UAB Vinkelis ir Ko

Eksporto vadovas, (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčius1400―1600 €
Advert is valid until:2020-07-30
Job description:

Apie poziciją

-Klientų paieška užsienio rinkose; -Pardavimų strategijos planavimas ir įgyvendinimas; -Sutarčių, sąmatų ruošimas. Ieškome žmogaus, kuris mąstytų nestandartiškai ir labai mėgtų kurti bei pritaikyti naujus veiklos metodus. Svarbiausia Tavo darbo sritis – pardavimų strategijos kūrimas ir įgyvendinimas. Naujų klientų paieška eksporto rinkose, bendravimas su esamais klientais. Alga derybų, kompetencijos, patirties klausimas. Patirtis eksporto rinkoje -PRIVALUMAS!. Užsienio kalbos: Būtina ANGLŲ kal. Didelis privalumas prancūzų ir/ar skandinavų kalbos. Rengti sąmatas bei techninius dalykus - apmokome.

Mes siūlome

Kelionės į didžiausią langų parodą kasmet. Laiku mokamas atlyginimas Priedai

Reikalavimai

Noras dirbti, siekti ir įgyvendinti įdėjas, kurias kursite patys. Svarbiausia Tavo darbo sritis – pardavimų strategijos kūrimas ir įgyvendinimas. Naujų klientų paieška eksporto rinkose, bendravimas su esamais klientais. Patirtis eksporto rinkoje -PRIVALUMAS!. Užsienio kalbos: Būtina ANGLŲ kal. Didelis privalumas prancūzų ir/ar skandinavų

Darbo laikas

8-17

Atlygis

1.400 - 1.600 EUR prieš mokesčius Priklauso nuo patirties ir kompetencijos.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
More job adverts >>
This job advert has expired 2020-07-30 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...