randu.lt
UAB „Vinkelis ir Ko“ – esame vieni stipriausių plastikinių langų ir durų gamintojų ne tik vakarų Lietuvoje, bet ir Pabaltijo regione. Didelė dalis mūsų pagaminamos produkcijos yra eksportuojama į kitas Europos šalis. Įmonė įkurta 1998 m. Prekybos salonus turime Klaipėdoje ir Telšiuose, taip pat ir gamybos padalinius šiuose miestuose.

UAB Vinkelis ir Ko

Eksporto vadovas, (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčius1400―1600 €
Skelbimas galioja iki:2020-07-30
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

-Klientų paieška užsienio rinkose; -Pardavimų strategijos planavimas ir įgyvendinimas; -Sutarčių, sąmatų ruošimas. Ieškome žmogaus, kuris mąstytų nestandartiškai ir labai mėgtų kurti bei pritaikyti naujus veiklos metodus. Svarbiausia Tavo darbo sritis – pardavimų strategijos kūrimas ir įgyvendinimas. Naujų klientų paieška eksporto rinkose, bendravimas su esamais klientais. Alga derybų, kompetencijos, patirties klausimas. Patirtis eksporto rinkoje -PRIVALUMAS!. Užsienio kalbos: Būtina ANGLŲ kal. Didelis privalumas prancūzų ir/ar skandinavų kalbos. Rengti sąmatas bei techninius dalykus - apmokome.

Mes siūlome

Kelionės į didžiausią langų parodą kasmet. Laiku mokamas atlyginimas Priedai

Reikalavimai

Noras dirbti, siekti ir įgyvendinti įdėjas, kurias kursite patys. Svarbiausia Tavo darbo sritis – pardavimų strategijos kūrimas ir įgyvendinimas. Naujų klientų paieška eksporto rinkose, bendravimas su esamais klientais. Patirtis eksporto rinkoje -PRIVALUMAS!. Užsienio kalbos: Būtina ANGLŲ kal. Didelis privalumas prancūzų ir/ar skandinavų

Darbo laikas

8-17

Atlygis

1.400 - 1.600 EUR prieš mokesčius Priklauso nuo patirties ir kompetencijos.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-07-30 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...