Slaptomanė

Slaptomanė, Private limited liability company

Vertėjas (-a) - Asmeninis asistentas (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 500 €
Advert is valid until:2019-11-30
Job description:Esame jauna, kūrybiška ir kylanti kompanija, specializuojamės grožio ir sveikatos srityje. Užsiimame sveikos gyvensenos propagavimu, "koučingu", motyvacija ir fitnesu. Mes ieškome puikiai kalbančio rusų kalba ir puikiai rašančio lietuvių kalba. Reikalingos vertėjo paslaugos raštu ir žodžiu iš rusų k. į lietuvių k. Bus reikalinga pagalba veiklos įkūrėjui organizuojant ir vedant įvairius seminarus, taip pat bus reikalingi vertimai iš įvairių leidinių į lietuvių k. ir talpinimas į socialinius tinklus kuriamų paslaugų viešinimui. Kitos įvairios užduotys. Darbo vieta Palangoje.
Requirements for employee:Puikus kompiuterinis raštingumas, komunikabilumas, kūrybiškumas, puikus rusų kalbos mokėjimas žodžiu ir gerai raštu, puiki lietuvių kalba žodžiu ir raštu. Pozityvus ir kūrybiškas požiūris. Sveikas gyvenimo būdas. Noras mokytis ir augti, kaip asmenybei.
Benefits:Nepriekaištinga ir sportiška išvaizda, anglų kalbos mokėjimas, vairuotojo pažymėjimas ir automobilis, panaši darbinė praktika.
Company offers:Didžiules tobulėjimo galimybes, profesionalius mokymus, darbą puikioje komandoje, lankstų darbo grafiką, stabilų atlyginimą su perspektyva didėti.
Contact phone number: 863187455
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Slaptomanė http://www.slaptomane.lt

Slaptomanė, Private limited liability company

UAB "Slaptomanė" pagrindinė veikla yra mitybos planų kūrimas, sporto programų kūrimas, sveikos gyvensenos propagavimas, mokymai.
More job adverts >>
This job advert has expired 2019-11-30 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...