Slaptomanė

Slaptomanė, ЗАО

Vertėjas (-a) - Asmeninis asistentas (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 500 €
Объявление действительно до:2019-11-30
Характер работы:Esame jauna, kūrybiška ir kylanti kompanija, specializuojamės grožio ir sveikatos srityje. Užsiimame sveikos gyvensenos propagavimu, "koučingu", motyvacija ir fitnesu. Mes ieškome puikiai kalbančio rusų kalba ir puikiai rašančio lietuvių kalba. Reikalingos vertėjo paslaugos raštu ir žodžiu iš rusų k. į lietuvių k. Bus reikalinga pagalba veiklos įkūrėjui organizuojant ir vedant įvairius seminarus, taip pat bus reikalingi vertimai iš įvairių leidinių į lietuvių k. ir talpinimas į socialinius tinklus kuriamų paslaugų viešinimui. Kitos įvairios užduotys. Darbo vieta Palangoje.
Требования к работнику:Puikus kompiuterinis raštingumas, komunikabilumas, kūrybiškumas, puikus rusų kalbos mokėjimas žodžiu ir gerai raštu, puiki lietuvių kalba žodžiu ir raštu. Pozityvus ir kūrybiškas požiūris. Sveikas gyvenimo būdas. Noras mokytis ir augti, kaip asmenybei.
Преимущества:Nepriekaištinga ir sportiška išvaizda, anglų kalbos mokėjimas, vairuotojo pažymėjimas ir automobilis, panaši darbinė praktika.
Предприятие предлагает:Didžiules tobulėjimo galimybes, profesionalius mokymus, darbą puikioje komandoje, lankstų darbo grafiką, stabilų atlyginimą su perspektyva didėti.
Контактный телефон: 863187455
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Slaptomanė http://www.slaptomane.lt

Slaptomanė, ЗАО

UAB "Slaptomanė" pagrindinė veikla yra mitybos planų kūrimas, sporto programų kūrimas, sveikos gyvensenos propagavimas, mokymai.
Больше объявлений о работе >>
Время действия этого объявления о работе закончилось 2019-11-30 Больше объявлений о работе >
При возникновении вопросов пишите нам.
Мы будем очень благодарны, если вы сообщите нам о любых замеченных на сайте
ошибках или недостающих функциях.
Обращаюсь по поводу:
Ваше имя:
Адрес электронной почты:
Телефон(не обязательно):
Вопросы, пожелания:
Пожалуйста, ждите...