Straipsnių paieška
2015-07-08

7 priežastys, kodėl neverta dirbti didelėje kompanijoje

  1. Kompetencijų siaurumas. Dažnai didelėje kompanijoje darbuotojai atlieka tik vieną funkciją, kuri yra labai siaura. Jums pačiam, kuo toliau, tuo labiau, darosi vis neįdomiau.

 

  1. Mažėja Jūsų patrauklumas darbo rinkoje. Kuo ilgiau užsisėdi prie vienos operacijos, tuo sunkiau yra surasti kitą darbą, nes paprasčiausiai Jūsų darbo įgūdžiai būna dingę.

 

  1. Karjeros laipteliai ne visiems. Didelėse kompanijose sunku būti pastebėtam valdžios. Tad ar verta stengtis, jei karjera daroma „per gimines“, „per lovą“, bet ne geru darbu.

 

  1. Padalinio bosas – DIEVAS. Jeigu dirbsite gerai, tai pareigose nepakilsite, nes gerai dirbančiųjų reikia visiems. Jeigu dirbsite prastai – rezultatas vis tiek bus tas pats.

 

  1. Idėjos – sunkiai įgyvendinamos. Reikalingas derinimas su kitais padaliniais. Lėtas sprendimų priėmimas, kolegų pavydas. Visi šie faktoriai gali numarinti ir pačią geriausią idėją.

 

  1. Asmeninės erdvės stoka. Dirbate dvidešimt žmonių viename kabinete. Girdite kaip visi tie dvidešimt žmonių kalba vienu metu – tai ne fantastika, tai realybė, su kuria reikia susitaikyti.

 

  1. Jautiesi nematomas ir nereikalingas. Kuo didesnė kompanija, tuo jautiesi mažesnis sraigtelis, nuo kurio niekas nepriklauso. Viskas yra gerai, nes Jūs norėjote dirbti D I D E L Ė J E kompanijoje.
Jūsų vardas:
Darius
Dirbu mazoje kompanijoje-kolektyvas draugiskas,bosas geras tai ir daziaugiuosi pasirinkimu.
При возникновении вопросов пишите нам.
Мы будем очень благодарны, если вы сообщите нам о любых замеченных на сайте
ошибках или недостающих функциях.
Обращаюсь по поводу:
Ваше имя:
Адрес электронной почты:
Телефон(не обязательно):
Вопросы, пожелания:
Пожалуйста, ждите...