Straipsnių paieška
2017-06-05

10 įpročių, kurių atsisakęs gali pasididinti atlyginimą

Dažnai skundžiamės, kad norėtume gauti didesnį atlyginimą. Darbdavys atlyginimą sieja su darbo našumu. Manome, kad atsikračius keleto įpročių galima pakelti darbo našumą, o tada ir atlyginimo pakėlimas ne už kalnų.

  1. Susitvarkykite darbo vietą baigus darbo dieną. Kitą dieną greičiau pradėsite darbą ir daugiau užduočių atliksite.
  2. Ryte susiplanuokite, ką norite nuveikti. Laikas skirtas planavimui su kaupu atsiperka siekiant konkrečių tikslų.
  3. Nedarykite kelių darbų vienu metu. Dauguma žmonių gali gerai atlikti tik vieną užduotį vienu metu.
  4. Nelandžiokite į savo „Facebook“ profilį. Atrodo laiko užima nedaug, bet blaško dėmesį.
  5. Nesiuntinėkite SMS. Taip dingsta jūsų brangus laikas.
  6. Nerūkykite. Žalingas ir brangus įprotis.
  7. Savaitgaliais gerai ir kokybiškai pailsėkite. Jeigu savaitgalį praleisite audringai, tai kokių rezultatų galima tikėtis.
  8. Neapkalbinėkite bendradarbių. Bus geresnė atmosfera darbe.
  9. Stenkitės nepalikti nebaigtų darbų. Nes prie jų vis tiek reikės grįžti ir taip bus papildomai eikvojamas laikas.
  10.  Neniurzgėkite. Geriau darbo pertraukėlių metu papasakokite kolegoms anekdotą. Juokas dar niekam nepamaišė.

Liaudies patarlė sako, kad mažas akmenėlis didelį vežimą verčia. Taip ir jūs atsisakę tam tikrų mažai žalingų įpročių, gali pasiekti didelių tikslų.

Jūsų vardas:
Mindaugas
Lietuvoje tikrai yra darbų kur Tave įvertins. Nenuleiskite rankų :)
Anonimas
visada bandomuoju laikotarpiu rodau maximum iniciatyvos, ir po jo, pokalbio metu klausau ir žiūriu ką matė , pastebėjo, kaip ivertino ir kiek sutinka mokėti. Tada ir darau išvadas
Rimas
įdomu ar nors vienas darbdavys ir šio rašinio autorius perskaitė komentarus. Komentarai, o ne straipsnis atspindi padėtį Lietuvoje ir čia jau ne darbuotojų, o pačios politikos bėdos.
Egidijus
Sveiki,taip ir as pritariu kad jeigu pamatys kad geriau ar daugiau ka nors padarai tai kaip uzsises ant taves tai sakes bus o atlyginimo didesnio tik spyga pamatysi,irgi savo kailiu ta patyriau.....MES LIETUVIAI irgi mokam dirbti saziningai,kokybiskai ir sparciai...tik uztai zmogui reikia ir saziningai moketi atlyginima o nesitycioti is jo.Ale pas mus Lietuvoja ydomi sistema yra,dirpk dauk o gauk mazai,puiku ane....ir dar per telika rekia kai kurie Seimunai kad dirpti zmones nenori,mokekit geras algas zmogui ir pamatysit kaip neliks tu bedarbiu visi dirbs ir bus laimingi.AS LABAI NORECIAU PAMATYTI,TURBUT DAUK KAS NORETU POMATYTI KAIP SEIMUNAS DIRBTU UZ 300e.PER men.DUODU 120% KAD SEIME NELIKTU NE VIENO SEIMUNO DIRBANCIO UZ 300E..........
virgis
lietuvoj tokia jau tvarka.....jei pamatys kad paveži daugiau tai ir dirbsi daugiau už tą paty..išbandyta savo kailiu ir ne kart,o jei dar ir iniciatyvą parodysi tai gali likt ir visai asilo vietoj,čia tiesiogine prasme...gal ir yra tokių darbdavių kur mato ir skatina,bet tokių vienetai ir jie tikrai darbuotojų neieško,nes iš tokių darbdavių niekas nebėga,,,Liaudies patarlė sako, kad mažas akmenėlis didelį vežimą verčia. Taip ir jūs atsisakę tam tikrų mažai žalingų įpročių, gali pasiekti didelių tikslų....cha cha dar kitaip perfrazavus gaunasi kas nerūko tas dirba už tuos kurie poilsiauja
Antanas
Onai pritariu 100%. Pats savo patirtim remiuosi: vienas pats atidariua filiala, pakėliau. Klientu srautas, sugeneravo didžiulę apyvartą, jau po pirmų metų. Dirbau ir po 13-14 val per dieną. Prasidėjus antriems metams, kreipiausi į akcininkus, kad atlyginima pakeltu. Konstruktyvus pokalbis nieko nedavė. Bet prasidėjo demagokiški reikalavimai, kurie akivizdžiai kenkė tiesioginiam darbui. Susidarė mikroklimatas, kuris tapo nepakeliamas. Teko atsisveikinti.
Petras
Dar pridėčiau - parodyk iniciatyvą, ką nors siųlyk, - jei ir nepasinaudos, vis vien įvertins.
Aurimas
Tai planakuokit pereit ant savęs dirbti. Niekas jums nemokės Lietuvoj tūkstančių paprastam samdomam darbe kurį padirbs ir kitas.
Virginija
Pritariu gerb. Onai, dirbk kiek nori, algos nepakels.
Ona
Lietuvoje niekas algos didesnės nemoka,jei daugiau darbų padarai.
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...